Pomozimo Japanu

Sponzori

Grad Osijek

Županija Osječko-baranjska

Osječka pivovara

Claritas

Maraska

Techno

judoklubmladostosijekbaner50godb.jpg

Rezultati - Prvenstvo Hrvatske u uzrastu seniora i mlađih kadeta

 

Prvenstvo Hrvatske za seniore i mlađe kadete

REZULTATI  NATJECATELJA JUDO KLUBA„MLADOST“ OSIJEK
Mjesto: SD "Sutinska vrela", Podsused 22.03.2014.
Broj klubova 40 mlađi kadeti, 36 seniori
Broj natjecatelja: 250 mlađih kadeta i 180 seniora
Broj natjecatelja JK Mladost Osijek: 12

Od predstavnika Judo kluba Mladost najbolji rezultat ostvario je Timon Perić (rođen 2001. godine) koji je u konkurenciji mlađih kadeta (U16) postao viceprvak Hrvatske do 38 kg, iako prema godinama još uvijek pripada uzrastu dječaka (U14). U istoj kategoriji Sven Pelin se plasirao na 7. mjesto.

U kategoriji do 60 kg, u konkurenciji 33 natjecatelja, borbu za medalju je izgubio Ivan Nikšić te se u plasirao na 5. mjesto kao i aktualni kadetski prvak Hrvatske Hrvoje Kunčak koji se u seniorima plasirao na 5. mjesto do 66 kg. ( U toj kategoriji je i „mladostaš“ Mislav Krček, koji je trenutno, za vrijeme studija, registriran za Judo klub Student Split postao seniorski prvak Hrvatske.) Na 5. mjesto se plasirala i seniorka do 48 kg Tea Pačarić, a na 7. mjesto do 81 kg junior Branimir Kunčak (koji je u konkurenciji 29 natjecatelja imao 3 pobjede i 2 poraza). Dubravko Krček je u konkurenciji 28 natjecatelja, ostao bez plasmana.

U konkurenciji mlađih kadeta svoj debitantski nastup su imali i na 9. mjesta se plasirali: Martin Gašpar (do 50 kg), Matej Mlinarević (do 60 kg), Dominik Herceg (do 66 kg), Leo Lovenjak (do 73 kg) i Marija Matković (do 63 kg).

 

timon peric
timon peric

 

 

Najnovije vijesti

Najčitanije