Pomozimo Japanu

Sponzori

Grad Osijek

Županija Osječko-baranjska

Osječka pivovara

Claritas

Maraska

Techno

judoklubmladostosijekbaner2.jpg

Rezultati - Europski kup za juniore, Prag

 

Europski kup za juniore u Pragu

REZULTATI  NATJECATELJA JUDO KLUBA„MLADOST“ OSIJEK

22.-23.07.2017. u Pragu se održavao Europski kup za juniore na kojem je nastupio i član Judo kluba Mladost Osijek Antonijo Garašić Ernješ koji je s 3 pobjede i 2 poraza ostvario plasman na 5. mjesto u kategoriji do 90 kg.

 

Antonijo je u prvom kolu čekao pobjednika između predstavnika iz Kirgistana i Češke. Uspješno je svladao protivnika iz Kirgistana Ismailova nakon čega je u drugom kolu izgubio od Santosa iz Portugala. Zatim je u repasažu pobijedio Suvorova iz Rusije te Veresa iz Mađarske i time došao u borbu za broncu gdje je nažalost izgubio od Schneidera iz Austrije kojeg je pobijedio u prvom kolu Europskog kupa u Paksu (Mađarska) proteklog vikenda (15.-16.07.2017.) gdje je bio 9.
Ovim plasmanom Antonijo je ispunio kriterije za nastup na Europskom prvenstvu za juniore koje će se održati u rujnu u Mariboru (Slovenija).
Nakon sudjelovanja na pripremama reprezentacije u Poreču te pripremama u Puli i Somboru Antonija očekuju u kolovozu pripreme reprezentacije na Malom Lošinju te ponovno nastup na Europskom kupu.
Kadet Timon Perić također sudjeluje u svim reprezentativnim aktivnostima tako da je trenutno s reprezentacijom na jakom međunarodnom kampu u Švicarskoj.

 

Natjecatelja je vodio trener Zoran Malečić

 

europski kup prag
europski kup prag

 

 

Najnovije vijesti

Najčitanije