Pomozimo Japanu

Sponzori

Grad Osijek

Županija Osječko-baranjska

Osječka pivovara

Claritas

Maraska

Techno

judo_klub_mladost_osijek_japanski7.jpg

Judo Festival - Poreč

Judo Festival - Poreč

Poreč kroz Judo Festival, od 9. do 17. lipnja, živi judo!

Poreč je po treći puta biti domaćin Judo festivala koji u Hrvatsku dovodi više od 1000 judaša iz 30 europskih zemalja, a među kojima su i olimpijski pobjednici, svjetski i europski prvaci, znanstvenici, treneri i suci.

Jedno od najvećih europskih judo događanja organiziraju Hrvatski judo savez i Europska judo unija.  Počelo je od subotnjeg jutra, kada su stručnjaci iz legendarnog Kodokan instituta (Tokio, Japan) započeli s kata seminarom. Uz to, trenerski program "Improve your club" pomoći će svim klubovima u radu s djecom od 8. do 12. godine života. Također su održane aktivnosti "Women's Judo Network" te kadetski U18 i seniorski trening kamp.

Na kampu su, u sastavu hrvatske reprezentacije, sudjelovali i članovi Judo kluba Mladost kadet Timon Perić, kadetkinja Stella Lovaković te senior Antonio Garašić Ernješ.

Za naše trenere je u sklopu Judo Festivala održan 20. trenerski licencni seminar i seminar za KYU ispitivače na kojem su licence produžili i treneri Judo kluba Mladost: Željko Damjanić, Blaženko Krček, Željko Popović, Zoran Malečić, Jelena Vuković Gotal, Dubravko Krček i Kristina Dragušica.

 

1treneri
1treneri
2nasi treneri
3seminar porec
clanovi jk mladost na pripremama rezprezentacije
garasic

 

Najnovije vijesti

Najčitanije